Jurkin, I. (2009). Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, I. (2009). 'Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin I. Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
I. Jurkin, "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948