prikaz prve stranice dokumenta Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:169108

Baković, Ivanka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Baković, I. (2009). Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, I. (2009). 'Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković I. Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

I. Baković, "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108