Baković, I. (2009). Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, I. (2009). 'Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković I. Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
I. Baković, "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108