Baković, I. (2009). Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković, I. (2009). 'Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
Baković I. Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108
I. Baković, "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108