master's thesis
Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Dozan, L. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, L. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan L. Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 April 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

L. Dozan, "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830