Dozan, L. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830
Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830
Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830
Dozan, L. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830
Dozan L. Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830
L. Dozan, "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830