diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Dozan, L. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, Lorena. "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan, L. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

Dozan L. Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830

L. Dozan, "Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420830