master's thesis
Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kovačević, S. (2024). Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara. "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara. "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, S. (2024). 'Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević S. Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

S. Kovačević, "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118