diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Kovačević, S. (2024). Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara. "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, Sara. "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević, S. (2024). 'Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

Kovačević S. Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118

S. Kovačević, "Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu čajnog peciva bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619118