master's thesis
Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Vidović, M. (2024). Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej. "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej. "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, M. (2024). 'Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović M. Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

M. Vidović, "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096