diplomski rad
Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Vidović, M. (2024). Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej. "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, Matej. "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović, M. (2024). 'Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

Vidović M. Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096

M. Vidović, "Utjecaj vinskog kvasca na aromatski profil i bioaktivne komponente u vinu od mandarine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:686096