Ciberlin, A. (2024). Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356
Ciberlin, Antonia. "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356
Ciberlin, Antonia. "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356
Ciberlin, A. (2024). 'Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356
Ciberlin A. Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356
A. Ciberlin, "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356