diplomski rad
Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:302356

Ciberlin, Antonia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Ciberlin, A. (2024). Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356

Ciberlin, Antonia. "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356

Ciberlin, Antonia. "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356

Ciberlin, A. (2024). 'Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356

Ciberlin A. Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356

A. Ciberlin, "Utjecaj vrste soka od jabuke na tijek fermentacije i fizikalno-kemijske karakteristike gazirane jabukovače", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302356