master's thesis
Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:476819

Tomeković, Dea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Tomeković, D. (2024). Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819

Tomeković, Dea. "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819

Tomeković, Dea. "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819

Tomeković, D. (2024). 'Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819

Tomeković D. Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819

D. Tomeković, "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819