Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:476819
Tomeković, Dea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese
Tomeković, D. (2024). Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819
Tomeković, Dea. "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819
Tomeković, Dea. "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819
Tomeković, D. (2024). 'Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819
Tomeković D. Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819
D. Tomeković, "Utjecaj parametara ultrazvučne ekstrakcije na antioksidacijska svojstva ekstrakta lista koprive (Urtica dioica)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476819