Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Biology and Microbiology
Ižaković, M. (2015). Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351
Ižaković, Maja. "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351
Ižaković, Maja. "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351
Ižaković, M. (2015). 'Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351
Ižaković M. Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351
M. Ižaković, "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351