prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering

Cite this document

Dudaš, K. (2013). Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, K. (2013). 'Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš K. Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

K. Dudaš, "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927