Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Lončarić, M. (2012). Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, M. (2012). 'Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić M. Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
M. Lončarić, "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523