Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj
Lončarić, M. (2012). Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić, M. (2012). 'Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
Lončarić M. Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523
M. Lončarić, "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523