Gagula, G. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, G. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula G. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
G. Gagula, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084