Šoštarec, A. (2009). Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439
Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439
Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439
Šoštarec, A. (2009). 'Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439
Šoštarec A. Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439
A. Šoštarec, "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439