Pavasović, Ž. (2013). Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863
Pavasović, Željana. "Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863
Pavasović, Željana. "Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863
Pavasović, Ž. (2013). 'Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863
Pavasović Ž. Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863
Ž. Pavasović, "Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:247863