Horvat, S. (2014). Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866
Horvat, Sandra. "Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866
Horvat, Sandra. "Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866
Horvat, S. (2014). 'Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866
Horvat S. Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866
S. Horvat, "Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772866