prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:868215

Tomičić, Tea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Tomičić, T. (2013). Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215

Tomičić, Tea. "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215

Tomičić, Tea. "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215

Tomičić, T. (2013). 'Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215

Tomičić T. Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215

T. Tomičić, "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215