prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:104144

Kramarić, Matija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Kramarić, M. (2013). Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva" (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144

Kramarić, Matija. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144

Kramarić, Matija. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144

Kramarić, M. (2013). 'Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144

Kramarić M. Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva" [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144

M. Kramarić, "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144