Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:104144
Kramarić, Matija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Kramarić, M. (2013). Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144
Kramarić, Matija. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144
Kramarić, Matija. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144
Kramarić, M. (2013). 'Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144
Kramarić M. Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144
M. Kramarić, "Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104144