Pušić, M. (2013). Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745
Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745
Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745
Pušić, M. (2013). 'Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745
Pušić M. Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745
M. Pušić, "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745