Vinko, Lj. (2012). Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411
Vinko, Ljiljana. "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411
Vinko, Ljiljana. "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411
Vinko, Lj. (2012). 'Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411
Vinko Lj. Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411
Lj. Vinko, "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411