Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:278783
Šaravanja, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Šaravanja, M. (2011). Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783
Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783
Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783
Šaravanja, M. (2011). 'Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783
Šaravanja M. Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783
M. Šaravanja, "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783