prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Šaravanja, M. (2011). Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, M. (2011). 'Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja M. Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

M. Šaravanja, "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783