Tomas, A. (2011). Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486
Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486
Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486
Tomas, A. (2011). 'Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486
Tomas A. Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486
A. Tomas, "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486