prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Tomas, A. (2011). Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, A. (2011). 'Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas A. Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

A. Tomas, "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486