Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:289816
Bošnjaković, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Bošnjaković, M. (2012). Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816
Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816
Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816
Bošnjaković, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816
Bošnjaković M. Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816
M. Bošnjaković, "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816