prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Bošnjaković, M. (2012). Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković M. Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

M. Bošnjaković, "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816