prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Bošnjaković, M. (2012). Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković M. Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

M. Bošnjaković, "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816