Svirčević, A. (2024). Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, Ana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, Ana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, A. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević A. Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
A. Svirčević, "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707