Svirčević, A. (2024). Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, Ana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, Ana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević, A. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
Svirčević A. Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707
A. Svirčević, "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na sastav masnih kiselina hrvatskih djevičanskih maslinovih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533707