Čuljak, M. (2012). Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021
Čuljak, Marijana. "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021
Čuljak, Marijana. "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021
Čuljak, M. (2012). 'Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021
Čuljak M. Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021
M. Čuljak, "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021