master's thesis
Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:406240

Obradović, Željana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Obradović, Ž. (2022). Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240

Obradović, Željana. "Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240

Obradović, Željana. "Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240

Obradović, Ž. (2022). 'Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240

Obradović Ž. Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 June 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240

Ž. Obradović, "Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406240