Preminuo mr. sc. Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja Srca za informacijsku i posredničku infrastrukturu

U petak, 10. rujna 2021. godine iznenada je, u 59. godini, preminuo naš kolega, dugogodišnji pomoćnik ravnatelja Srca za informacijsku i posredničku infrastrukturu i voditelj mnogih timova i nacionalnih projekata mr. sc. Miroslav Milinović. Izniman je i neizbrisiv doprinos koji je Miroslav Milinović dao Srcu, rezultatima Srca, a time i akademskoj i istraživačkoj zajednici kojoj Srce služi kao i međunarodnim timovima i projektima.

Teško je povjerovati da našeg Mire, kako su ga svi poznavali i zvali, više nema. Neizmjerno će nam nedostajati njegova ogromna radna energija, njegove poruke koje su dolazile u svako doba dana i noći bez obzira na blagdane i neradne dane, njegova neupitna stručnost, ali jednako tako i njegova upornost i profesionalna predanost u branjenju svojih stavova i vizija, što nas je ponekad vodilo u žustre rasprave... ali uvijek s ciljem da se ostvare što bolji, što kvalitetniji, što relevantniji rezultati. Hvala mu za sve što je učinio za Srce i za mnoge od nas, na tome ćemo mu biti vječno zahvalni.

 

Ispraćaj Miroslava Milinovića bit će u srijedu, 15. rujna 2021. u 10.50 sati na groblju Mirogoj.

Upišite se u knjigu žalosti na web-stranici Srca.

 

U ime uprave Srca i svih zaposlenika Srca izražavamo najdublju i iskrenu sućut njegovoj obitelji, prijateljima, kolegama i suradnicima.