prikaz prve stranice dokumenta Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:580416

Vilović, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Vilović, M. (2018). Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416

Vilović, Marko. "Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416

Vilović, Marko. "Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416

Vilović, M. (2018). 'Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416

Vilović M. Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416

M. Vilović, "Prosušivanje sorte 'Grk' (Vitis vinifera L.) s ciljem dobivanja prošeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:580416