Jerman, S. D. (2018). Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382
Jerman, Soledad Dea. "Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382
Jerman, Soledad Dea. "Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382
Jerman, S. D. (2018). 'Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382
Jerman SD. Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382
S. D. Jerman, "Kemijska karakterizacija i varijacije u sastavu sirovog propolisa u pčelinjoj zajednici (Apis mellifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:884382