Čale, A. (2016). Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493
Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493
Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493
Čale, A. (2016). 'Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493
Čale A. Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493
A. Čale, "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493