Zečić, K. (2018). Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405
Zečić, Katarina. "Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405
Zečić, Katarina. "Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405
Zečić, K. (2018). 'Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405
Zečić K. Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405
K. Zečić, "Piroliza koštica trešnje i višnje s ciljem proizvodnje energije i proizvoda dodane vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891405