Mavričić, T. (2016). Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, T. (2016). 'Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić T. Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
T. Mavričić, "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722