diplomski rad
Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:621700

Galeković, Božidar
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo

Citirajte ovaj rad

Galeković, B. (2018). Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700

Galeković, Božidar. "Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700

Galeković, Božidar. "Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700

Galeković, B. (2018). 'Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700

Galeković B. Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700

B. Galeković, "Učinak sorte i tehnologije uzgoja na rast i gospodarska svojstva mladog krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:621700