prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:040568

Gorup, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Gorup, D. (2018). Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568

Gorup, Domagoj. "Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568

Gorup, Domagoj. "Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568

Gorup, D. (2018). 'Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568

Gorup D. Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568

D. Gorup, "Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:040568