Belec, M. (2018). Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888
Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888
Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888
Belec, M. (2018). 'Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888
Belec M. Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888
M. Belec, "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888