Gregurinčić, I. (2016). Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484
Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484
Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484
Gregurinčić, I. (2016). 'Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484
Gregurinčić I. Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484
I. Gregurinčić, "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484