Pozder, I. (2018). Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633
Pozder, Ivan. "Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633
Pozder, Ivan. "Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633
Pozder, I. (2018). 'Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633
Pozder I. Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633
I. Pozder, "Analiza tehnologije proizvodnje kukuruza na primjeru francuske tvrtke Alliance Negoce", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906633