Horčička, M. (2018). In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136
Horčička, Marina. "In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136
Horčička, Marina. "In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136
Horčička, M. (2018). 'In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136
Horčička M. In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136
M. Horčička, "In vivo probavljivost vlakana u tovu junadi hranjene siliranim rehidriranim zrnom kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:987136