prikaz prve stranice dokumenta Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Gjuračić, D. (2019). Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, D. (2019). 'Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić D. Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

D. Gjuračić, "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041