Turčinov, M. (2019). Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382
Turčinov, Marika. "Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382
Turčinov, Marika. "Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382
Turčinov, M. (2019). 'Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382
Turčinov M. Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382
M. Turčinov, "Biologija, simptomatologija i mjere suzbijanja bakterioznog odumiranja trešnje na području Umaga", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:896382