Maleš, A. (2019). Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966
Maleš, Ante. "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966
Maleš, Ante. "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966
Maleš, A. (2019). 'Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966
Maleš A. Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966
A. Maleš, "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966