prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:835966

Maleš, Ante
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Maleš, A. (2019). Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966

Maleš, Ante. "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966

Maleš, Ante. "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966

Maleš, A. (2019). 'Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966

Maleš A. Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966

A. Maleš, "Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835966